Nieuw inzicht

***Energy works in mysterious ways***

Hell yeah! Want vandaag was het een dag van herstel. Een plan maken wat goed is voor mij (en mijn persoonlijke groei). Leren van mijn fouten. De dag zien als een kadootje. Het gaf me nieuw inzicht. Maar liefst 3 witte vlinders en een paar mooie readings.

De afgelopen week liep ik vast. De oorontsteking zette door. Ik kon hem niet langer tegenhouden. De energie was namelijk ergens anders aan besteed. Energie vloog bij me weg en ging naar een situatie van weerstand. Niet mijn probleem maar het greep me wel aan. Waarom eigenlijk? Herkende ik mezelf erin? Of leek dit een detour? Iets waardoor ik zou kunnen zeggen..fuck it, ik kap ermee. Maar ik besluit het positief te zien. Het geeft me een kans te groeien. Misschien wel precies nu ik het zo nodig heb.

***Obstacles are detours in the right direction***

Groeien. Ja dat doe ik. Maar niet op het vlak waarop ik me had ingesteld. Ik kom namelijk uit de aardse wereld. Zo ben ik opgegroeid; studeren, goede baan, onafhankelijk, op eigen kracht. Ik groei echter los hiervan naar de vurige wereld; mijn zielsverlangen. Dit staat voor: innerlijk weten, fijne baan, samen werken, goddelijke kracht. Ik heb lang kunnen denken dat dat niet ging gebeuren maar de laatste maand – sinds 9 juni Uranus weer mee loopt (liep vanaf februari retrograde) – verloopt dit geheel anders. Ik word klaargestoomd voor iets groters, iets wat via mij mogelijk wordt.

Sinds april heb ik het foto lezen toegelaten in coaching. Dit kon ik altijd al maar niet gerealiseerd dat dit onder helderweten valt. Als ik mezelf beschikbaar stel voor de hogere kracht dan gebeuren er mooie dingen. Zo had ik in een reading een vergelijking met een pak melk. Zelf dacht ik ook even..huh wat raar. Maar verder oordeel ik niet en noteer de woorden van de energie. Wat blijkt nou..is ze de dochter van een melkboer. Dat is niet te bedenken of te raden. Dat is magie aan het werk.

Vanochtend dacht (geest) ik dat het te mooi is om waar te zijn. Nu voel (ziel) ik dat ik dit moet doen…voor alle mensen die nog zoekende zijn, ongelukkig zijn, op zoek zijn naar liefde en alles wat er nog in de weg kan staan voor een liefdevol leven. Dat is mijn missie; het bewustzijn verhogen van alle mensen die ergens mee worstelen zodat ze de beste versie van zichzelf kunnen zijn en een liefdevol leven leiden. En mijn droom gaat werkelijkheid worden. Samen zullen we de wereld een stukje mooier maken.

Liefs Stephanie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s