Up up up

Nu ik me realiseer dat er een energie verandering gaande is, kan ik niets meer doen om het tegen te houden. Ik zit in een helikopter en die brengt me hoger en hoger. Alleen door het aardse, mijn huidige rol op het werk, bungeld er een enorme draak aan een touw onder de helikopter. Dit zorgt ervoor dat de helikopter niet vrij vliegt en hoger kan komen.  Steeds een beetje meer zakt de helikopter naar beneden. Het ding heeft zelfs een beetje moeite met balans. Ik moet een actie ondernemen om van die draak af te komen. Wat moet ik doen?

Na wat ongecontroleerde bewegingen probeer ik de helikopter weer omhoog te krijgen. Even is het rustig. Totdat de draak heftig van zich af begint te spuwen. Ik mag wel oppassen dat ik niet naar beneden stort. “Help!” roep ik. Mijn vriendin hoort me. Al weet ik het antwoord natuurlijk al. Ik heb 2 opties:

– ik ga rondjes vliegen, misschien zelfs over de kop, in de hoop dat de draak los laat met risico voor eigen leven –> volhouden.

– ik ga uit helikopter hangen om het touw door te snijden –> eerlijk en kwetsbaar zijn.

Het is natuurlijk een enorme metafoor. Maar ik heb het heel moeilijk. Die verandering levert me zoveel energie op maar dat kan ik nu (nog) niet kwijt. Ik heb ballast aan me hangen wat zorgt voor een enorme koppijn. Mijn energie stroomt niet door.

Ik wil zo graag het beste doen voor mijn situatie maar het is niet het beste voor mij. Iemand anders zou maar wat blij zijn met het werk wat ik heb. Ja, ik ook! Maar het past niet. De schoen wringt! En die wrong echt letterlijk vandaag. Heb ik mooie pumps gehaald..staat zo mooi! Maar op hakken lopen is niet het antwoord, juist een schoen vinden die lekker zit.

Liefs Stephanie

Oh ja, ik rij in een Volkswagen Up – toeval bestaat niet?!!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s