Ontwikkeling van je kracht

Jij hebt een kracht in je die, wanneer ontwikkeld, een mooie aanvulling is voor jezelf en jouw omgeving. Alleen.. hoe weet je nou wat dit is. Simpel. Vraag jezelf eens af wat je graag doet? Waar gebruik jij je hart bij ipv je hoofd? Of denk eens terug aan de schooltijd, waar blonk je in uit? Of ga bij jezelf ten rade waar je zielsgelukkig van wordt. Dit is misschien nog wel de meest krachtige, het komt namelijk uit je ziel. Als kind laten we deze kracht makkelijker zien omdat we zuiver zijn. Door de jaren heen kan deze ondergesneeuwd zijn door opvoeding, bewustzijn en gewoontes die als lagen deze innerlijke kwaliteit afdekken. Jammer, want wanneer je doet wat je het allerliefst doet, helpt deze energie je ook bij andere zaken in je leven.

Net zoals een plantje groeit jouw kracht van binnen uit naar buiten toe. En met de juiste verzorging bloeit deze sterk en prachtig. Wel heeft het even tijd nodig om boven de grond uit te komen en dit geldt ook voor je eigen potentieel – bestaande uit 5 kernkwaliteiten – waar kracht er één van is. Door de lagen die over onze kracht heen zijn gekomen, kost het soms jaren tijd om hier een kiertje in te vinden om vervolgens weer bij onze innerlijke kwaliteiten te kunnen komen. Dit streepje licht wordt vooral gevonden wanneer mensen tegen moeilijke situaties in het leven aanlopen. Net of er een breuk komt in deze lagen. Dit is iets moois.. je ziel is weer benaderbaar, maar het hoeft niet op deze moeilijke manier te gaan. Jij bent zelf degene die hier op in kan tunen.

Als kind was ik enorm creatief. Zo behaalde ik de cijfers 9 en 10 voor de tekeningen die ik maakte, won ik kleurwedstrijden bij supermarkten, schreef ik verhalen, tekende ik mensen en uiteindelijk schreef ik gedichten (in 2007 stond ik in de NRC met een 160 tekens gedicht). Nu blog ik en vlog ik, heb ik deze website gemaakt (with a little help from WordPress) en ook mijn interieur kleurt er mooi bij. Ik geef mijn leven letterlijk kleur met deze kracht.

Deze energie werkt door in alles. Het komt uit je ziel dus de energie is zuiver en zal je daarom positieve ondersteuning geven in de dingen die je doet. Zolang je maar je hart volgt.

Liefs Stephanie

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s