Broed ik op het juiste ei?

De ei-maan staat vannacht te shinen aan de hemel. Zij staat voor het warm houden van gevormde ideeën en ze zachtjes uit te laten komen. Ik dacht dat ik op de goede weg was..27 aanmeldingen. Maar het gaat mij om kwaliteit in plaats van kwantiteit. Iemand vroeg me laatst..wie ben jij en wat wil jij betekenen voor deze wereld.  Ik vertelde wat ik deed maar het kwam niet over. Ze zei dat het niet uit m’n hart kwam. Ik als hooggevoelig persoon heb de gave alles te kunnen door wat ik aanvoel met een juiste basis. Voor mij is die basis coaching, maar niet alles komt voort uit het zielsverlangen. Dat ik het kan, betekent niet dat het iets is dat ik echt wil. Het was een interessante sessie. Ik kreeg de vraag “waar wil jij voor vechten in deze wereld?”

Dat antwoord komt voort uit mijn Zijn: HSP coach; verbinding met jezelf & anderen. Dat laatste moet erbij, omdat verbinding zoveel meer betekent dan dat. Het is de energie die je met iemand deelt die je vanuit je hart verspreid.

Ik ben wakker gemaakt waardoor mijn hooggevoeligheid naar de oppervlakte kwam. Dat leek het einde van alles, maar was slechts het begin. Doordat ik het toeliet, werd ik 100 keer zo gevoelig. Net alsof de prikkels werden versterkt. Het was vervelend om er alleen achter te komen. Dat puzzelstukje dat na zoveel jaren eindelijk werd gevonden, had ook eerder aan het licht kunnen worden gebracht. Door m’n ouders, mensen om me heen, wetenschap. Het werd internet dat mij de info gaf om er mee aan de slag te gaan. Maar wie was er voor mij? Bij wie kon ik mijn verhaal kwijt zonder raar aangekeken te worden? Hoe leerde ik met deze eigenschap om te gaan en mezelf te accepteren? Om zelf de verbinding te leggen met mijn hart? Het is toch vele malen makkelijker en fijner om iemand te hebben die precies weet wat je voelt? Wat je mee maakt en die je er doorheen sleept? Juist, die persoon wil ik zijn. Daar vecht ik voor!

Dus, omschakelen. Wat betekent dit? Ik voel mensen goed aan. Zonder te weten wat de blokkade is, kan ik hen verwijzen naar een andere coach zodat ik me kan gaan focussen op wat ik vanuit mijn ziel de wereld in wil zetten.

Het antwoord op de vraag is dus “nee”. Ik broedde niet op het juiste ei, maar op meerdere en allemaal tegelijk. Dat past niet, letterlijk niet. Daarom lieve mensen gaat mijn website even offline om deze om te toveren, te behangen met de slingers van het leven en weer snel terug te zijn om de coach te zijn voor de gevoelige en hooggevoelige mens; baby, kind, ouders. Maakt niet uit wie, zolang zij er maar niet alleen voor staan. Ik ben er voor jou.

Liefs Stephanie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s