Zichtbaar zijn

Als je in de spiegel kijkt, wie zie je dan? Zie je dan jezelf? Of wat zie je? Rimpels? Twinkelende ogen? Of kijk je door de oppervlakte heen en zie je tevredenheid of angst?

Wat bedoelt men met zichtbaar zijn? Het gaat er om of jij je ware zelf ziet en deze laat zien in bijzijn van anderen.

Ik zie mijn ware zelf, mijn kunnen en mijn verbeterpunten. Deze gebruik ik in mijn coaching, mijn vrijwilligerswerk, mijn leven maar nog niet in de letterlijke zin van het woord. Ik blog, ik vertel, ik deel, ik luister, alleen wat nou als jullie luisteren, zien en voelen? Hoe? Door middel van vloggen. Wat? Vloggen. Dit is net zoals bloggen: berichten loggen, maar dan video’s loggen.

Een stapje verder. Iets meer in de spotlight. Niet alleen tekst om te lezen maar nu ook luisteren en voelen. Hoor wat ik deel, voel wat ik bedoel. Ik kan lullen als brugman, maar mij gaat het erom dat je me hoort en me voelt in plaats van ziet waar normaal zichtbaarheid op slaat. Zien hoe ik eruit zie, is anders dan zien wie ik ben en wat mijn bedoelingen zijn.

Ja dat is eng. Omdat ik niet weet of ik er goed in ben of niet. Al gaat het daar niet om. Alles is te leren. Het gaat erom wat ik jou op deze manier te bieden heb. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen en doe het daarom nog maar een keer…wees niet bang om jezelf te zijn, een mens met onhandigheden, eerlijk en oprecht tegen jezelf, omarm je imperfecties en inspireer een ander hoe je hiermee omgaat. Dat ga ik dus doen. Volg me in m’n weg van blogger in de schaduw naar vlogger in het licht.

Liefs Stephanie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s