Jouw doel zit in je hart

Wat is jouw missie, jouw doel in dit leven?
Ik zie zoveel mensen iets doen wat vaak na maanden dan wel jaren opeens ophoudt. Waarom? Geen geld meer, geen klanten, geen inspiratie, geen aanknopingspunten, geen onderscheidingsvermogen, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Zonde! Deze mensen hebben we nodig om de wereld een stukje beter – gezonder, liefdevoller, mooier – te maken!

Jouw doel is jouw ding. Het zit in je, je bloed, je hart. Ben je even kwijt waarom en waarvoor je het gestart bent? Neem dan tijd voor jezelf. Geef jezelf de ruimte om het terug te vinden. Het zit er echt!

Ik heb ook vaak zitten dubben of dit wel goed zou gaan. Maar het liet me niet los. Ik kon maar niet beslissen over een naam voor mijn bedrijf, mensen wilden mij niet betalen omdat lifecoaching niet te declareren is en ik zat zelf even zonder ruimte om het allemaal nog te blijven doen. Maar het ging niet weg. Nee, natuurlijk niet!

Je zou haast kunnen zeggen dat je er, zonder er teveel bij na te denken, niet vanaf komt omdat het bij je hoort. Het is onderdeel van wie jij bent. Net zoals jouw eigenwijsheid en kleur ogen. Kijk even in de spiegel, loop een blokje om, bedenk waarom je dit in eerste instantie gestart bent, mediteer, slaap er wat nachtjes over. En bij een beetje gevoel dat je iets mist…of dat je voelt dat het op begint te klaren, maak je een nieuw plan.

Blijf bij jezelf, ga niet bedenken waarom een ander beter is. Jouw doel is sterk omdat jouw talent als special effect erin zit. Dat is niet vergelijkbaar, iedereen is anders. En daarom is het juist ook zo mooi om te doen wat je graag wilt èn dat je daarmee de ander helpt. Pak die kracht, zet het voort. Een betere wereld begint bij jezelf waarin jij een stukje van jezelf geeft wat een ander kan gebruiken om verder te komen in dit leven.

Liefs Stephanie

Advertenties

3 gedachtes over “Jouw doel zit in je hart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s