Ik ben er voor jou

Dankbaar ben ik, want ik ben een beetje meer zichtbaar. Vele lieve mensen volgen me via Facebook maar ook hier. Mensen melden zich aan voor een informatief gesprek of om gecoacht te worden zodat men weer verder kan. Dankjewel daarvoor. Voor het vertrouwen en de mooie contacten die ik er aan over houd.

Dat duwtje in de rug, wat redelijk algemeen is en ook vrij luchtig, is eigenlijk een soort doel omdat ik mensen help om weer op de juiste weg te komen en zich verder kunnen ontwikkeling in dit leven. Door mijn hooggevoeligheid zie ik het potentieel van iemand in de puurste vorm die ik naar de oppervlakte kan halen door middel van gesprekken, oefeningen en middelen. Hierdoor wordt de horizon verbreed en leer je dingen zien die je eerder niet zag, waardoor je anders naar gedrag, emoties en handelen kunt kijken en direct kunt toepassen.

Omdat ik oplossingsgerichte coaching biedt, ligt vaak de eerste stap bij degene die gecoacht wil worden. Toch wil ik zo nu en dan zelf nog wel eens de hand uitreiken wanneer ik voel dat iemand de drempel te hoog vindt. Zelfs via internet – wat ook energie is – voel ik dingen die niet logisch te beredeneren vallen. Daarom zal je mij nooit horen oordelen omdat ik zoveel meer voel wat voor heel veel mensen nog vreemd en raar is, dat ik mensen behandel hoe ik zelf behandelt wil worden.

Want het gaat er toch om om er voor elkaar te zijn? Ik heb weet ik hoeveel jaar gezocht naar iemand zoals mij om m’n ei bij kwijt te kunnen…maar in die tijd was dat nog niet aan de orde. Coaches? Nee, psychiaters wel, maar daar voelde ik meteen dat ze me voor gek verklaarden.

In feite gaat iedereen door hetzelfde proces; van baby af aan groei je op – met of zonder opvoeding – en kom je in je jeugd waarbij tig keuzes voorbij komen, je leert mensen kennen, wat vertrouwen is en je grenzen trekken en dan ben je opeens 30. Je hebt al kinderen of niet, getrouwd, samenwonend of alleenstaand (of dit riedeltje andersom).
Wat heb je bereikt en wat wil je nog bereiken?
Wat wil je verder nog in je leven?
Wat houdt je tegen of zit je dwars?
Wat belemmert je in je dagelijkse leven?

Heel veel mensen (echt heel veel), en daar ben ik toch echt nog wel vaak verbaasd over, gaan gebukt door het leven. Ze kunnen niet 100% genieten van hun leven… dat is toch het belangrijkste?! Ze weten dat er ergens iets mis gaat, niet lekker zit, wat aan de hand is, maar de vinger erop kunnen leggen is gewoon erg lastig.
Kijk dan naar “wat wil ik graag wat ik nu niet kan” en “wat zou ik graag anders willen”.
Dit soort vragen zijn vanuit een andere hoek benaderd en leggen dan ook meteen bloot waarom het nu niet lukt, of waarom het je alleen niet lukt.

Ik ben er voor jullie, voor jou om dit wel te kunnen op dit moment of in een later stadium of gaandeweg in jouw leven (bijv. een keer per jaar). Door alle dingen die ik heb meegemaakt, heb ik een trailer (rugzak past niet meer) met verhalen, ervaringen, inzichten en tips beschikbaar die bij 1 gesprek jou al kunnen helpen om van een zijspoor af te komen en je weg weer te kunnen vervolgen.

Liefs Stephanie

Meer informatie?
Email: info@stephanietuinte.nl
Tel.: 0648503359

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s