Dichtbij mij

Ik ben de selfie koningin, met lange arm en mooie foto’s. Ik wist mezelf altijd zo neer te zetten alsof alles goed was. Dat was schijn, mooi lichtinval of goede hoek om de foto van te nemen. Uiterst kwetsbaar geef ik toe dat een foto anders kan zijn. Extra belichting of een filter erover, dat is toch veel mooier. Waarom? Dat was toch beter dan het echte!

Ik vond mezelf niet mooi.. het kon altijd beter dacht ik. Maar nu ik zo in deze bewegelijke tijd ook dichter bij mezelf kom te staan, is een foto zonder bewerking ook prima. Weet je wel hoe leuk ik ben? Dit alleen is dan toch genoeg? Ja! Nu geloof ik het zelf en heb niemand of niets meer nodig om invulling te zijn.

Ik sta nu zo dichtbij m’n hart dat geen enkel persoon me meer iets kan wijs maken. M’n intuïtie speelt op, mijn wegwijzer geeft de richting aan en ik voel niets anders dan liefde.

Ik sta dichtbij
nog nooit heb ik dit gevoeld.
Dit soort liefde
is ook voor mij bedoeld.

Jaren was ik alleen
in de strijd naar mezelf zijn.
Nu jaren later
ben ik verlost van alle pijn.

Ik ben blij
in wie en waar ik ben.
In alle afwezigheid van foute dingen
is dit nu nog het enige dat ik ken.

– Stephanie Tuinte

Dichterbij mezelf staan, geeft mezelf liefde..de invulling die ik jarenlang buiten mezelf had gezocht, hoeft niet meer, ik ben compleet.

Liefs Stephanie

PS. wil je mijn gedicht gebruiken voor andere doeleinden, vergeet dan niet mijn naam erbij te zetten ♥ Ik dicht al jaren en zal deze dan ook hier delen. Wanneer ik gedichten gebruik van iemand anders dan vermeld ik de naam erbij, uit respect voor degene die het bedacht heeft.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s