Werken aan jezelf…de weg naar verlichting

Werken aan jezelf..het blijkt nog vaak een onduidelijke actie te zijn wanneer ik dit aan cliënten zeg. Het omvangt onderwerpen als bewust worden van wat je denkt, realiseren wat maakt dat iets je raakt, verantwoordelijkheid nemen voor je leven. Wat voel jij?

Je creëert hiermee een helder beeld van jezelf, puurheid, wat bijdraagt aan het leren communiceren en te leven vanuit jouw hart. Dit brengt je verder, verhoogt het bewustzijnsniveau. Niet alleen creëer je een beter leven voor jezelf, maar geeft de ander ook de ruimte zichzelf te zijn. Het zorgt voor een energetische transformatie.

Het gaat om jou en en kunt alleen naar jezelf kijken en voelen wat je werkelijk voelt binnen in jezelf. Dus niet van de ander! Het is geen makkelijk klusje, maar wel nodig om weer op het juiste niveau van leven te belanden. Dit niveau ondersteunt je bij de eerste stapjes naar een betere versie van jezelf en zal jouw energie weer, of meer, doen stromen. 

Om op hartniveau te leren communiceren, zul je bereid moeten zijn om te kijken en voelen naar:

  • Zijn al mijn emoties verwerkt, of zit er nog iets dat onopgelost is
  • Communiceer ik vanuit liefde of vanuit angst, boosheid of afwijzing
  • Zijn mijn gewoontes zinvol of zijn het overlevingsmechanismen
  • Kan ik openstaan voor kritiek van een ander
  • Accepteer ik mezelf volledig

Is het antwoord op bovenstaande vragen “nee” dan draag je meer mee dan nodig, vaak vanuit situaties uit het verleden. Het zorgt voor druk, zwaarte wat een negatief effect heeft op jouw lichaam. Het houdt je in de greep maar dit is door bewust te worden van wat er bij jezelf speelt, op te lossen. Om het energieniveau te verhogen, je te verlichten, zul je oude patronen moeten doorbreken om zo vanuit liefde voor jezelf te kunnen communiceren, je gelukkig te voelen, te leven.

Wil je meer informatie over patronen doorbreken, zelfliefde of bewuster & gelukkiger willen zijn in jouw leven neem dan contact met mij op.

Liefs Stephanie

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s