Toeval bestaat niet. Jouw pad is bekend.

Alles gebeurt met een reden, want toeval bestaat niet. Dit woord is bedacht door iemand die niet gelooft, niet in God, het universum maar ook niet in zichzelf. Het lot ligt namelijk in jouw eigen handen. Jouw pad is bekend alleen door middel van keuzes bepaal je of het rechtdoor is of zijwegen, omwegen of shortcuts. Wanneer je door hebt hoe het leven door middel van jouw keuzes een pad volgt, en tegelijkertijd jou bij de hand neemt en signalen geeft om te groeien en je mogelijkheden aanreikt om er meer uit te halen tot je 100% jezelf bent, kun je niet ontkennen dat er meer is.

Screenshot_2016-05-22-16-43-47-1Je kan niet ontkennen dat je het pad niet ervaart tenzij je een persoon bent die na 20 keer tegen de muur aanlopen en elke keer “toeval!” roept nog steeds niet de vraag stelt, waarom gebeurt mij dit? Ergens komt er dan de keuze van ik ben bewust en ik ga op onderzoek uit of ik negeer het. De essentie zit hem in waar jouw (levens)pad voor bedoelt is en wat je ermee kunt, niet wat de eindbestemming is. Doelloos rondstruinen doet niemand alleen wanneer je niet hoort, niet ziet en niet voelt wat jouw ziel je wilt laten ervaren dan is het niet meer dan een wandeling richting de dood, ook al geniet je er met volle teugen van. Je ontdekt niet jouw volle potentie, levenskracht, missie en doel; jouw betekenis en bijdrage in deze wereld. 

De mens is een gevoelig wezen, maar door de omgeving, economie en culturen komt het vaak niet naar de oppervlakte en kiezen we er voor om ons hoofd de weg te laten bepalen met alle gevolgen van dien. Tot je in contact komt met jouw ziel, jouw levenskracht en je leert te luisteren naar je intuïtie als jouw kompas, zal je ervaren wat het leven voor jou in petto heeft. 

FB_IMG_1463926110325Mijn levenspad zag ik al toen ik nog een klein meisje was. Door vertroebelingen zoals overlevingsmechanismen, patronen en een ego was ik het kwijtgeraakt en door pijnlijke gebeurtenissen vroeg ik mezelf af..waarom gebeurt me dit? Ik werd me weer bewust van het levenspad en ben op zoek gegaan naar mijn niveau van leven. Ik leerde luisteren naar mijn intuitie en vergaf mezelf voor de omwegen op zielsniveau. Momenteel zit ik op een rotonde. 4 jaar geleden werd er een beslissing gemaakt waar ik met mijn hart niet achter stond, maar toch gevolgd. Tot ik nu het beginpunt weer zie en er met hele andere ogen naar kijk. Ondertussen leef ik op zielsniveau, heb ik mijn levenskracht ontdekt en in een eigen bedrijf gegoten en leef ik het leven dat ik voor mezelf gekozen heb. Ik krijg opnieuw de keuze alleen nu ben ik er klaar voor. 

Screenshot_2016-05-22-17-16-26-1Natuurlijk heb ik ook nog dingen waarbij ik tegen de muur op loop en dit pijnlijke ervaringen met zich meebrengt, maar ik accepteer ze en weet dat ze er zijn om mij te leren hier ook mee om te gaan. Elke dag zullen we leren net zo lang tot je in jezelf gelooft, je weet dat er meer is in dit leven en je nooit alleen bent op het pad naar je ware ik.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s